Om oss

Vi är en professionell städfirma som har kundens behov i centrum. 

Anlita oss för professionell städning

Vår städfirma är en ledande aktör inom städtjänster och har etablerat sig som ett av Sveriges 20 bästa företag inom RUT-tjänster. Vi har snabbväxande avdelningar för kontors- och hemstädning och har blivit erkända med flera utmärkelser, inklusive att vara ett DI Gasellföretag under tre på varandra följande år och Mästargasellföretag 2019.

Vårt team, som består av omkring 150 kompetenta medarbetare, är skickligt på att hantera stora, komplexa projekt och har erfarenhet av att arbeta i Helsingborg. Vi kombinerar traditionell städkunskap med insikter från moderna, högkonkurrensutsatta industrier som IT och webb. Detta gör att vi kan erbjuda effektiva och anpassade städtjänster som svarar mot våra kunders unika behov.

 

Vi är inte bara en städfirma; vi är en partner i ditt vardagsliv. Med vårt fokus på långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö och kundupplevelse som vi alla kan vara stolta över. Vårt engagemang för miljön är också en central del av vår verksamhet. Vi jobbar aktivt med att minska vår användning av kemikalier och strävar efter att erbjuda klimatpositiva tjänster.